Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014

GPS tracker

Πριν από μια εβδομάδα παρέλαβα το 1ο από τα 3 gps trackers όπου θα μπουν μέσα στα μελισσάκια ώστε να μπορέσω να τα εντοπίσω σε τυχών κλοπής. (μακριά από μας!!)

Ο έλεγχος γίνεται από την καρέκλα του σπιτιού μας είτε κανοντας αναπάντητη κλήση στο νουμερο του gps είτε στέλνοντας του sms. 

Το gps είναι πολύ μικρό και συνοδεύεται από μία αδιάβροχη θήκη, 2 μπαταρίες των 800mA, επιτραπέζιο φορτιστή με καλώδιο USB ή μπρίζας, το CD για προγραμματισμό με το PC, μαγνητικό καπάκι και το user manual.

Οι επιλογές πολλές για την ρύθμιση. Σε test πηγαίνοντας από Λάρισα στην Καρδίτσα στο χωριό μου έστειλε γύρο 110 sms με ταχύτητα και συντεταγμένες κάθε φορά.

Επίσης έχει επιλογή να πέσει σε υπνωση για εξοικονόμηση μπαταρίας και μόλις κουνηθεί ή γίνει κάτι επανέρχεται και στέλνει sms (Δεν έγινε δοκιμή ακόμα). 

Λόγω ότι οι μπαταρίες του είναι μικρές σε Ah παρήγγειλα και μπαταρίες της Trustfire 18650 3.7V 3000mAh για όταν δεν θα μπορούμε να πάμε τόσο συχνά. (πεύκο - έλατο)

Τώρα από θέμα sim, εταιρείας είναι θέμα του καθενός τι θα επιλέξει. Αυτό που βρήκα και συμφέρει είναι η Q που σου δίνει με 2€ 600sms και αν γίνει η ενεργοποίηση από το site myQ σου δίνει Online Bonus 200sms extra προς Wind/Q.

Να και μερικές φοτό από το gps.
Το φωτάκι δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένο.   

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.austral.gpscartracker.trial

exei kai android